KARABÜK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ NEVZAT AKBAŞ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

İl Milli Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ beraberinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Şevket KÜÇÜKZOROĞLU ile okulumuzu ziyaret ettiler.

Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat ÇORBACI ve Şube Müdürümüz Ferdi KURT’un da eşlik ettiği ziyarette İl Milli Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ Okul Müdürümüz Hasan CEBECİK’ten okulumuzun eğitim -öğretim ve fiziki durumu hakkında bilgiler aldı.

Daha sonrasında sınıf ziyareti gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ öğrencilere akademik, sosyal kültürel ve sportif alanlarda kendileri geliştirmeleri, kitap okuma alışkanlığın önemi, değerlerimiz ve kültürümüzü de hayatlarına yansıtmaları konusunda önerilerde bulundu.

Ziyaret kapsamında öğretmenler odasında okulumuzun öğretmenleri ile bir araya gelindi. İl Milli Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ, Eğitim Kenti Karabük projesi, Sosyofest hakkında öğretmenlere projelerin ilimizin eğitim ve öğretim seviyesine sağlayacağı kazanımlar hakkında paylaşımlarda bulundu. Anadolu Mektebi kapsamında okulumuz öğrencilerinden Ceyda ÇANAKÇI’ nın başarısının çok önemli olduğunu ve bu başarıların sosyal ve sportif alanlarda da gösterilmesi, yetenekli öğrencilerin ortaya çıkarılması gerektiğini belirttiler.

Öğretmenlere verdiği değeri sık sık vurgulayan, ilçemiz bazında eğitimi, üniversite başarısını, değerlerimizi yaşatmayı daha yukarıya taşıma noktasında neler yaptığımız ve neler yapabileceğimiz konusunda istişarelerde bulunuldu. Öğretmenlerimiz talep ve önerilerini dile getirdi.

Okulumuza yaptıkları ziyaretten ötürü İl Milli Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ’a, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Şevket KÜÇÜKZOROĞLU’na, Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat ÇORBACI ve Şube Müdürümüz Ferdi KURT’a teşekkür ederiz.

05-01-202405-01-202405-01-202405-01-202405-01-202405-01-202405-01-202405-01-202405-01-202405-01-2024

Yayın: 05.01.2024 - Güncelleme: 05.01.2024 16:49 - Görüntülenme: 48