TARİHÇEMİZ

Okulumuz 2005-2006 Eğitim Öğretim yılında Kalaycılar İlkokuluna ait geçici tahsisli binada kuruldu. Açıldığı ilk yıllarda öğretmen açığını kapatmak için civardaki liselerdeki öğretmenlerin bir kısmı geçici olarak görevlendirildi. Zaman içerisinde öğretmen ihtiyacı giderildi. Okul binasının yakın gelecekte ihtiyaca cevap veremez hale gelmesi düşüncesiyle süratle yeni, büyük ve modern bir binanın yapılması kararı çıktı.

2015-2016 Eğitim Öğretim yılında tamamlanan yeni binamızda, eğitim-öğretim faaliyetlerimize devam etmekteyiz.

İlçemizde okulumuz YGS ve LYS sınavlarında başarılarıyla dikkat çeken bir okuldur. Sosyal çalışmalara geniş yer verilmektedir. Özellikle kompozisyon, şiir ve spor dallarında ciddi gelişimler gözlenmektedir.

Okulumuzda bugüne kadar görev yapan okul müdürleri:

1. Şevket BAYRAKTAR

2. Şaban KORKMAZ