Okulumuz Kılık Kıyafet Uygulamasında Yeni Düzenleme

Velilerimizden ve öğrencilerimizden gelen yoğun talep üzerine okulumuzun kılık kıyafet uygulaması aşağıdaki şekilde özellikle kız öğrencilerimiz için yeniden düzenlenmiştir. Düzenleme 9. sınıf erkek öğrenciler ve tüm sınıflardaki kız öğrenciler için geçerlidir. 10-11-12. sınıf erkek öğrenciler daha önce belirlenen kıyafetlerle eğitim öğretime devam edeceklerdir.

Erkek Öğrenciler: 9. Sınıflar için Toprak rengi (Koyu krem) veya Siyah Pantolon, Koyu Yeşil Renk Armalı Lakos ve Siyah Polar Hırka. Diğer sınıflar için (10-11-12) değişiklik yok.

Kız Öğrenciler: Toprak rengi (Koyu krem) veya Siyah Pantolon, Koyu Yeşil Renk Armalı Lakos ve Siyah Polar Hırka. Tüm sınıflar için geçerli.

Baş Örtülü Kız Öğrenciler: Lacivert, siyah veya bordo renk başörtüsü. Kış mevsiminde Siyah Tunik elbise Yaz mevsiminde ise Beyaz Tunik elbise.

Yayın: 03.09.2018 - Güncelleme: 13.09.2018 10:59 - Görüntülenme: 682