KARABÜK / YENİCE - Yenice Anadolu Lisesi

Yenice Anadolu Lisesi

Adres
KALAYCILAR MAH. FEVZİ ÇAKMAK CAD. YENICE ANADOLU LISESI BLOK NO: 33 YENİCE / KARABÜK
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, Değişime ve gelişime açık, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, Farklılıkları zenginlik kabul eden, Bilgisayarı çok iyi kullanabilen, Sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, Kendini sorgulayan, Etkili ve nitelikli, Çağdaş, demokratik ve lâik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimiz; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, Bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, sağlamaktır.
Biyoloji Laboratuvarı :1
Kömürlü Kalorifer