Kas

10 okul 10 öğretmen ve 92 öğrencinin dahil olduğu  'Kimyasal Hayatımız' adlı eTwinning projesine okulumuzdan 8 öğrenci Kimya  Öğretmenimiz Hatice ERSOY rehberliğinde başlamıştır. Projemiz  öğrencilere kimyanın hayatımızın bir parçası olduğunu göstermeyi ve onları çeşitli web 2.0 araçları ile tanıştırmayı hedeflemektedir.

Öğretmenimize ve görev alan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

Yenice Anadolu Lisesi idaresi ve öğretmenlerince;  üniversiteden önce son durak olan lisemizde öğrenim görecek olan 9. Sınıf öğrencilerinin heyecanlarına tanık olmak, bir üst eğitim kurumuna geçmiş olan öğrencilerin yüzlerindeki gururu görmek, onların ağzından okulumuzdan beklentilerini dinlemek, öğrencilerimizin lise defterlerini güzel anılarla doldurmak, "Lisede çok değer verdiğim bir hocam vardı" cümlesinde adı geçen hoca olabilmek ve en önemlisi içten bir şekilde onlara  "HOŞ GELDİNİZ " diyebilmek için 5-6 Eylül tarihlerinde 9. Sınıflarımızı okulumuza davet ettik.

YENİCE ANADOLU LİSESİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Şiir Yarışması

TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI

Coğrafya Sınıf Dışı Ders Etkinliği

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Okul Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimi

Bilgi Kuramı Sınıf Dışı Ders Etkinliği

Yenice Anadolu Lisesi “Akran Arabuluculuğu” projesini uygulamaya koydu.

Sınav Kaygısı Sunumu ve Veli Toplantısı

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı